O nama

IMG_2996Draga deco i roditelji zadovoljstvo nam je da Vam se predstavimo!
Rođendanske proslave, zabave i različite tematske žurke su zaštitni znak Šarenog kabarea. Organizujemo ih za sve one dobre volje bez obzira na uzrast i uz poštovanje Vaših želja.

Ovaj jedinstveni prostor za proslave i zabave se sastoji iz tri dela (prostora za roditelje, prostora sa 3D lavirintom i igraonice) koji se nalaze u istom nivou, ukupne veličine oko 200 m2.

Raspored, oprema i sadržaj, kao i profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz prilagodljivost prostora i nivoa usluga prema Vašim potrebama i željama, pruža odlične uslove za realizaciju raznih vrsta proslava i zabava.

U Šarenom kabareu, pored standardnih usluga kostimiranja dece na rođendanima, organizacije maskenbala i različitih proslava i zabava sa maskiranjem, na raspolaganju Vam je veliki izbor različitih (za decu, omladinu i odrasle) kostima i maski koje možete iznajmiti po vrlo povoljnim cenama.

Višegodišnje iskustvo, sjajan tim mladih ljudi, velika posvećenost i ljubav prema ovom poslu garancija su da ćete u Šarenom kabareu doživeti nezaboravne trenutke i osećaj zadovoljstva koji ostaje i kada se sve završi.

Veliki broj zadovoljne dece i roditelja koji nam se vraćaju iz godine u godinu i nastavljaju druženja u Šarenom kabareu su naša najbolja preporuka.

Za ukazano nam poverenje, možete očekivati ispunjenje svih Vaših očekivanja i više od toga…

Sa ljubavlju, Vaš Šareni kabare