Rođendani

Group of laughing kids having fun at the birthday party - isolated on a white.
Raznovrsna zabava za mališane do 6 godina podrazumeva dva i po sata raznovrsnog programa koji garantuje dobru zabavu uz muziku, video igre (Nintendo Wii), maskenbal, šminkanje, pozorišne (lutkarske) predstave, muzičke, sportske i druge igre koje su praćene našim sjajnim animatorima. Za pun osećaj zadovoljstva tu je i fantastični 3D lavirint sa dosta prepreka i izazova…

IMG_3593Našim školarcima nudimo nezaboravan provod i slavlje uz odličnog Dj-a, koji će Vam omogućiti da u prostoru sa specijalnim osvetljenjem i efektima, uz omiljene pesme (karaoke) doživite najlepši disco party.

Za pun doživljaj zadovoljstva tu su i nezaboravni teniski mečevi i svirke u rock grupama uz pomoć fantastične Nintendo Wii konzole, mnoštvo muzičkih, sportskih i drugih igara, kao i fantastični 3D lavirint sa mnoštvom prepreka i izazova…

vldmr-0949Ona ili on imaju 11, 12, 13, 14… godina, dosadan im je rođendan sa igrama , žele nesto posebno… Žurka je pravo rešenje, traje 3 sata, puna je dinamike, muzike i plesa uz fantastične zvučne i svetlosne efekte.
Za nezaboravan provod zadužen je naš Dj koji Vas čeka sa najoriginalnijim izborom pesama, najmodernijim osvetljenjem i ekstra ozvučenjem. Kada se tome dodaju sjajni bezalkoholni kokteli, klopa prilagođena trenutku, perike i maske za one najhrabrije, karaoke i neprimetni animatori koji se brinu da dinamika žurke ne opada, osećaj pravog disco provoda je zagarantovan.
IMG_2944Nezaboravni „Beba party″ u prostoru koji je prilagođen za zajedničku zabavu beba i njihovih roditelja i koji pruža dovoljno prostora za sigurnu dečiju igru uz bezbrižno uživanje njihovih mama i tata.
Pitate nas šta ćemo raditi? Provlačiti se kroz tunel, spuštati niz tobogane, uživati u lutkarskoj predstavi, igrati se sa lopticama, maskirati se, crtati, plesati, a ako nemaju ništa protiv, uključiti u zabavu mame i tate (karaoke, maske, perike, crtanje…) da se prisete kako je lepo biti mali …Celi „Beba party″ za Vas ćemo, kao naš poklon slavljeniku, fotografisati. Naša briga su pozivnice i sve ostalo što bebe, mame i tate žele.
IMG_3957anaUkoliko želite da priuštite sebi i dragim osobama drugačiju zabavu, u neobičnom prostoru Šarenog kabarea, sa ljubaznim i predusretljivim osobljem, nudimo Vam mogučnost da zajedno osmislimo nezaboravan provod. Slušaće se vaša muzika, mikrofon će ići iz ruke u ruku ,a uz karaoke, perike, šesire… dobar provod je zagarantovan!