Tematske žurke

SAM_2962Ona ili on imaju 11, 12, 13, 14… godina, dosadan im je rođendan sa igrama , žele nesto posebno… „Šarena Disco žurka″ je pravo rešenje. Žurka koji traje 3 sata, puna je dinamike, muzike i plesa uz fantastične zvučne i svetlosne efekte. Za nezaboravan provod zadužen je naš Dj koji Vas čeka sa najoriginalnijim izborom pesama, najmodernijim osvetljenjem i ekstra ozvučenjem. Kada se tome dodaju sjajni bezalkoholni kokteli, klopa prilagođena trenutku, perike i maske za one najhrabrije, karaoke i neprimetni animatori koji se brinu da dinamika žurke ne opada, osećaj pravog disco provoda je zagarantovan.

IMG_1130Žurka na kojoj će sve od samog početka biti posvećeno najraznovrsnijim karaokama. Zavirite u svet estrade, osećajte se poput svojih omiljenih idola, doživite euforiju i uzbuđenje dok vas publika podržava aplauzom.

Dodite, izaberite pesmu i neka reflektori zasvetle u Vaše oči, jer veceras tražimo najveću muzičku zvezdu medu vama!

IMG_0914Maskenbal proslava Vam nudi da se prerušite u omiljeni lik iz crtaća, filma, knjige ili bajke i zablistate na svojoj proslavi u punom sjaju. Izaberite svoj kostim i osećajte se kao princeza ili Barbika, uživajte kao moćni Spajdermen ili budite nestašni kao Petar Pan. Uz bogat izbor različitih kostima i maštovite animatore Vaša proslava pod maskama je osuđena na uspeh. Šareni kabare će sve to učiniti još nezaboravnijim kroz veliki broj fotografija koje poklanjamo slavljeniku.